Om oss

Idag finns ARC ’s kunder i Nordamerika, Europa och Kina. Till största delen är kunderna leverantörer till fordonsindustrin, men även inom segment såsom byggvaror-, vitvaror elektronik samt trädgårdsutrustning. Alla dessa kunder ställer vitt skilda krav på de plastdetaljer som skall framställas ur våra verktyg. Därför har vi fått anpassa vår tillverkning till många olika industristandarder och kvalitetsnormer. Detta har gett oss stor erfarenhet när det gäller projektledning, konstruktion, tillverkning samt kvalitetssäkring av våra formsprutningsverktyg, producerade i vår egna fabrik.

I Sverige har vi med vår egna verkstad i Motala kunnat följa upp våra levererade verktyg till kund med serviceåtaganden och reparations- eller modifikationserbjudanden. Då vet våra kunder att våra åtaganden inte slutar med enbart en leverans från Asien. Utan att vi har en verkstad med mycket duktiga verktygsmakare och service folk som står till förfoganden för ytterligare kundönskemål. En verkstad som funnits sedan 1963 och som rymmer mycket erfarenhet. Erfarenhet som vi erbjuder våra kunder.

Samtidigt står projektledningen i Motala i direktkontakt med fabriken i Fuyong, för att koordinera design, ledtider och framtagning av formsprutade detaljer enligt en på förhand uppgjord tidsplan. Som kund är du alltså i direktkontakt med tillverkningen och kan följa just din order till färdigställande.

Läs mer